Isnin, Mei 12, 2008

MENGANTUK

hari nie aku bangun terlebih awal le plak. kul 530 pagi dah terjaga. Lepas tu alarm clock si Fitri berbunyi 2 kali terus aku tak leh nak sambung tido. Dia sambung study sebb exam dia kul 9 pagi nie. Aku tarik selimut dan cuba nak tido tapi dah tak leh nak sambung.

So kul 730 aku kluar opis . ermmmm bosan nye nak masuk opis bila hari isnin. Tapi banyak plak keje yang di settlekan sebb jumaat lepas aku habis banyak masa dengan meeting. Finally last week, aku berjaya negotiate untuk satu projek yang bernilai RM590 ribu dan boleh buat cost saving hanya RM20 ribu je. Ini salah satu cost saving yang aku berjaya buat untuk bulan nie. masih ada KPI lain lagi yang aku nak buat supaya bulan 4 thn depan bonus aku meletop. hehehehe lagi pun minggu depan aku training dari hari selasa sampai Jumaat on Green Belt Six Sigma. So harus settleken sedikit sebanyak kerja yang patut aku selesaikan dulu.

1 ulasan:

zaif berkata...

wahhh banyak hapdet yek start bulan 5 ni.. teruskan usaha2 memblog nih yek... clap clap clap... :)