Rabu, Oktober 22, 2008

Recession is coming?????

hi U ols

over tak tajuk entry i???? anyway if you read our newspaper today, some of them had brought this issue and some of malaysian workers that been work in Singapore have to face this dilemma. So, what is our plan? do we have enought saving and some backup financial plan?

bagi i plak, terpaksa le i makan apa apa je yang ada. sebagai contoh i terpaksa lebihan kuih raya sebulan yang lepas. Sedihkan hidup i nie. maklum le i nie tak kaya mcm sesetengah orang. walaupun our FDI semakin meningkat but i know one of my friend plan to change his car soon. Wait wait and see ya. Yang penting bukan local manufacturer occey. its imported car u ols. lalalalala spekulasi ke? truly this is not a speculation but i know from some one that very close to this guy.

dan yang paling sedih lagi, i punya laptop lama tu dah 4 tahun usianye. bayangkan le betapa slow nye dia nak start. So i have to put a wish list juga untuk tukar new laptop. BUt macam i ckp le, i nie miskin dan bukannye kaya mcm u ols semua. boleh beli itu dan ini dalam sekelip mata. But do i need to change to new laptop???? Persoalan nye KAYA ke aku nie??????

sedihkan hidup i nie.

ini le lebihan kuih raya hari tu.


sedap tau chocolate oat nie. tapi tu le tinggal lagi berapa ketul je untuk di jamah. gaji plak lagi 3 hari baru masuk. sedih u ols

bayangkan le berapa biji sangat balance nye. Cukup ke untuk temolok i nie?

1 ulasan:

arep berkata...

arghhh my feveret tart nenas... nakkkk