Ahad, Januari 18, 2009

Home deco - phase 2

hari nie seperti biasa je.

oleh kerana bilik tido ke-2 dan bilik wardrobe telah siap di kemas minggu lepas, so hari nie adalah sesi mengemas master bedroom plak. ye le kan hari bekerja mana ada masa nak buat itu semua. letih kata nye

mungkin ada yang kata di belakang sana "perlu ke ada bilik wardrobe tersebut sebb aku bukannye golongan artis yang perlukan baju bertimbun2" tapi jawapan nye perlu ke aku nak dengar cakap orang2 yang bukannye menghulurkan duit sewa umah aku nie pun. the REASON aku buat bilik wardrobe pun sebb aku nak menjadikan bilik tido itu lebih luas tanpa memerlukan sebarang almari di dalam nye. cukup hanya dengan katil+tilam dan juga side table. Bukan kah itu lebih simple

so setiap orang mempunyai cara dan citarasa mereka. aku juga begitu. So better respect my lifestyle otherwise dont expect me to do the same thing to you.

nanti le aku updatekan gambar bilik aku tu ye .

nak get ready ke AJL plak, enjoy the show mlm nie ye

4 TICKETS for me, Fit and another 2 friends

1 ulasan:

zaif berkata...

sape yg cakap2 kat belakang tu u ols? umah u ols.. sukati la u ols nak buat ape kan.. we ols pun kalo boleh tak mo semakkan bilik ngan segala2.. kalo banyak bilik kosong apa salah nyer satu buat stor, satu buat bilik berhias, ala ala presidential suite hotel kan..

then ada bilik lagik, satu bilik utk buat mini library n pc, ada bilik lebih boleh buat bilik home theater hikhik..

wah gie AJL.. nak ikuttt.. cam la dekat kan.. hukhuk..