Sabtu, November 01, 2008

Bulan Kelahiran

hi u ols

kalo u ols masih hidup dan masih membaca entry i nie, harus lah korang dah melalui bulan kemerdekaan pada ogos yang lepas. and for your information bulan november nie adalah bulan kelahiran i. So sama sama lah kita menyambut bulan November ini dengan semangat perpaduan dan bersatu padu. u ols harus respect sebb bulan november ini adalah bulan i muncul di bumi ini ( tu diaaa boleh ke buat ayat mcm tue )


anyway when you read this entry i sekarang berada di Tanah Besar Cina ataupun masih di atas flight lagi. rasa kan menyambut bulan kelahiran di negara Cina. iyee le nak sambut di Milan atau CapeTown tak mampu lagi. So terpaksa le di hantar ke China.


This will be my room ( picture taken from hotel website)

nantikan entry i siaran langsung dr China
adiossss ( ehh tersalah bahasa plak)

p/s : apa le agak nye i akan dpt untuk bulan ini ye. ahaks

1 ulasan:

ina berkata...

bape hb beb? nanti aku hantaq kad ;p.. jgn lupa ole2 dr china ek.. wahahaha