Jumaat, September 19, 2008

Makan2 di Mid Valley

Morning u ols

Nak cite sikit, semalam kawan i tu teruja nak beli baju kat Topshop. Maklum le dia tu kan walaupun buat internship kat audit firm still lagi boleh enjoy discount sales yang di buat oleh Topshop. maklum le semuanye 20% inclusive new arrival. So apa lagi teman le dia kejap ke sana. I je yang tak boleh masuk sebab semalam topshop buat sales hanya untuk student dan nak masuk pun kena tunjuk kad student.

In return i di sogok dengan makanan di kedai inie. inilah juadah berbuka puasa kami semalam.






2 ulasan:

alin berkata...

yo mkn tak ajak ^_^. hari apa balik penang beb? buat kuih raya?

taufik berkata...

alin - last minit nye plan. hang mesti terus balik umah berbuka dgn hubby hang. aku sabtu depan balik kampung. kuih raya????? ermmmm kuih tunjuk2 ada le aku buat. minggu depan siap. hehehhe