Ahad, September 14, 2008

Jalan2 di TAR

sabtu lepas, i tak buat apa apa pun. So pepagi sms Mal. Saje je tanya dia hari nie nak bebuka di mana. so kita orang membuat keputusan dengan memasak je kat umah. selepas bertungkus lumus memasak Tomyam ayam, ayam goreng sedikit sayur2 dan juga beberapa kuih muih dari pasar ramadan.

Dan x sangka plak ramai tetamu kali nie yang datang. Antara nye Shahrum, Suhairy, Ajoi, Eren, TJ dan boy. dan makan2 nie brlangsung di rumah Fizi. Boleh tuan rumah kita orang tak kasi masak dan aku boleh buat mcm umah sendiri plak dok memasak. kekeke

habis makan dlm kul 9 lebih kita orang saje je gi jalan TAR. what you expect dari Jalan TAR kalo dah nak dekat dengan raya nie. Orang memang le ramai. kain baju pun banyak yang bergantungan for sale
.

Pelbagai pilihan kain samping untuk hari lebaran

Berseri ke rumah u ols kalo ada bunga ini

siapa kah pulak jejantanz yang dok posing2 nie

membuat persiapan untuk beraya

habis pusing2 satu Pasar di Jln TAR, we all heading ambik rusdy di Gombak dan menuju ke Danau Kota yang terkenal dengan jualan nye. Shahrum, ko tetap le memborong sakan walau di mana saje ada orang menjual barang2. kaya kan si shahrum nie.Anyway jam menunjukkan pukul 3 pagi dah. masing2 dah kebuluran. maklum le berbuka ala kadar kata nye dan bersahur le kita orang di Kamoung baru.

1 ulasan:

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U berkata...

smart giler gmbr yg di snap ni... cun la... bravo bro...