Selasa, Julai 08, 2008

Penyakit dah sampai

hari nie aku rasa bosan dan malas nak bekerja. Bukannye keje x de tapi entahhhh le, susah nak describe perasaan nie bila penyakit malas menjelma. Aku nye workstation makin bertambah dengan kertas kerja , sample, brochure dari vendor. nak kata aku tak kemas , kemas juga seminggu sekali tapi entah le semakin malas nak kemas. Maklum le workstation aku nie kecik je jika di bandingkan dengan org lain yang satu level dengan aku. Mungkin sebb dia orang ingat bos aku base di Sydney so x perlu le nak letak meja aku besar2 sikit. maklum le semua paperwork paperless gitewww. tapi local vendor suka kasi semua paperwork via fax. So tak dpt juga aku nak kekalkan paperless kat aku nye workstation nie.


walaupun muka aku x hensome namun baju tu yang aku suka


work station aku yang makin bersepah



4 ulasan:

philippine lotto results berkata...

Kanami sang imo blog. Daw spaghetti.

philippine lotto result berkata...

Interesting topics could give you more visitors to your site. So Keep up the good work.

gambling online berkata...

Its ok if the appearance of your blog is not good. The important thing is the topic or the content of your blog.

Tanpa Nama berkata...

I dont think that your blog interesting,find more interesting topic and snap a good picture pls!i only like pic taken in the restaurant...anyway..you are cute!-jimmy