Khamis, Januari 26, 2006

SUPPRISE!!!!



Bosannye aku minggu nie, Bukannya apa keje dah tak banyak di office aku tue. maklum le office aku nie semua ne chinese so aku sorang je melayu. maka bahang perayaan tahun baru cina amat le terasa di pejabat aku . Kena plak supplier aku pun ramai yang dah start cuti so aku nie tak banyak sangat keje nak di buat di office aku tue. kalo tak melayan kekawan di YM maka aku surfing net. Aiiik ini kan keje aku buat sourcing locally dan international. Oppps sorry tercerita plak pasal keje hehehe.... mINGGU NIE aku asyik balik awal je. Bosan stay lelama di office tu.. So hari nie aku terasa nak makan makaroni plak. Jadi menu kita hari nie ialah masakan itali .... simple dan cepat. Periuk pun tak banyak nak membasuh.

1 ulasan:

Bta berkata...

wei topik..ko kena melawat blog orang lain n promote ko nyer blog. lagi pon ko kena tambah tagboard supaya senang orang nak chating dalam blog ko